Pusty podgląd zaplanowanego lub oczekującego zadania jest normalny. Ukończone zadanie powinno wyświetlać plik.
Odśwież Historię i otwórz zadanie, gdy jego status zmieni się na ukończone. Podgląd jest częścią tego ukończonego wpisu.
Dopasuj komunikat do statusu
- Zaplanowane: plik nie jest jeszcze dostępny
- Oczekuje: zadanie nadal trwa
- Ukończone: podgląd powinien być dostępny
- Niepowodzenie: przeczytaj komunikat o błędzie
Sprawdź też, czy zaznaczono co najmniej jedną sekcję. Zadanie, w którym odznaczono wszystkie pola, może zawierać niewiele pozycji lub nie zawierać ich wcale.