Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy odznaczenie produktów usuwa je z opublikowanego pliku?

Tak, po kolejnym pomyślnym opublikowaniu. Nowy plik zastępuje poprzedni.

Liam

Wsparcie ·

Do czasu zakończenia tego zadania w witrynie widoczny jest poprzedni plik. Starszy podgląd pozostaje w Historii.

Krótka odpowiedź

  • Nowy plik zastępuje opublikowany
  • Stary podgląd pozostaje w Historii
  • Nieudane uruchomienia nie podmieniają pliku

Przed ponownym udostępnieniem adresu URL sprawdź nowy podgląd.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Kiedy nowe zadanie zastępuje plik