Po pomyślnym wysłaniu sekcja Nowe zadanie pozostaje otwarta i wyświetla potwierdzenie. Możesz stamtąd utworzyć kolejne zadanie.
Aplikacja nie przekierowuje Cię do Historii. Otwórz ją samodzielnie, gdy chcesz zobaczyć podgląd i liczbę linków.
Co zobaczysz
- Obraz potwierdzenia i komunikat o dodaniu do kolejki lub zaplanowaniu zadania
- Zapisaną nazwę zadania
- Przycisk Utwórz kolejne zadanie, który uruchamia nowy kreator
- Przyciski ukończonego kreatora są ukrywane po utworzeniu zadania
Zadanie dodane do kolejki rozpocznie się, gdy tylko zwolni się proces roboczy. Zaplanowane zadanie rozpocznie się w wybranym dniu i o wybranej godzinie.