När du har skickat uppgiften visas en bekräftelse i Ny uppgift. Därifrån kan du skapa en till uppgift.
Appen omdirigerar dig inte till Historik. Öppna Historik själv när du vill se förhandsgranskningen och antalet links.
Det här visas
- En bekräftelsebild och ett meddelande om att uppgiften har köats eller schemalagts
- Namnet du sparade för uppgiften
- Skapa en till uppgift, vilket startar en ny guide
- Knapparna för den slutförda guiden döljs när uppgiften har skapats
En köad uppgift startar så snart en arbetare blir ledig. En schemalagd uppgift väntar till datumet och tiden du valde.